• Новинка
Dpofirs Самонагревающаяся Дизайнерски Топло за домашни любимци, Сгъваем Портативен Нагревателен подложка За помещения, Самонагревающийся Подложка за котки, Термале?

Dpofirs Самонагревающаяся Дизайнерски Топло за домашни любимци, Сгъваем Портативен Нагревателен подложка За

Buyers rating:
BGN 0.00

Сума

Крайната ни цел е да предложим на потребителите от цял свят уникален опит за пазаруване.Докато има търсене, можете да намерите това, което искате, в магазина на марката Dpofirs.За да ви предложим обогащающий и качествено пазаруване - ето целта, върху която работим.Нескользящее дъното, плътно прилепнала, добре задържа топлината и предпазва от замръзване на домашни животни през зимата.Нескользящее дъното, плътно прилепнала, добре задържа топлината и предпазва от замръзване на домашни животни през зимата.Топло е широко използван за легла за домашни любимци, кутии, скобите, кучешки будках, автомобили или на пода.Подбрани екологично чисти материали, устойчиви на укусам, които не са токсични, не е чувствителна към влага, за домашен любимец.Самонагревающийся дизайн може да се отрази на състоянието на домашен любимец студена зима и запазете топли.Той се затваря на ципа, лесно запознат, се сгъва, лесен за почистване, лек и преносим.Нескользящее дъното, плътно прилепнала, добре задържа топлината и предпазва от замръзване на домашни животни през зимата.Нескользящее дъното, плътно прилепнала, добре задържа топлината и предпазва от замръзване на домашни животни през зимата.Топло е широко използван за легла за домашни любимци, кутии, скобите, кучешки будках, автомобили или на пода.Подбрани екологично чисти материали, устойчиви на укусам, които не са токсични, не е чувствителна към влага, за домашен любимец.Самонагревающийся дизайн може да се отрази на състоянието на домашен любимец студена зима и запазете топли.Той се затваря на ципа, лесно запознат, се сгъва, лесен за почистване, лек и преносим.Функция : 1. Подбрани екологично чисти материали, устойчиви на укусам, които не са токсични, не е чувствителна към влага, за домашен любимец.2. Самонагревающийся дизайн може да се отрази на състоянието на домашен любимец студена зима и запазете топли.3. Той се затваря на ципа, лесно запознат, се сгъва, лесен за почистване, лек и преносим.4. Топло е широко използван за легла за домашни любимци, кутии, скобите, кучешки будках, автомобили или на пода. 5. Нескользящее дъното, може да поставите плътно, с добър ефект за запазване на топлината и предпазва от замръзване на домашни животни през зимата.Параметри : Тип на продукта : Топло за домашни любимци Материал : Бархатцвет : бял Сезон : зима Приложение : Куче, котка Тегло : приблизително 155-170 г / 5,5-6 унции на Пратката Списък : 1 х топла вода чанта за домашни любимци Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани свойства

Item Type:
Pet Heating Pad
Material:
Velvet
Color:
White
Season:
Winter
Application:
Dog, Cat
Weight:
Approx. 155-170g / 5.5-6oz
Package List:
1 x Pet Heating Pad:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Най-добри сделки