• Новинка
Камера, преглед, Прахоустойчив, ABS-пластмаса, Плътно в Близост до Капака, за Визуалното възприятие, Компактен Прозрачен Черен за части на Самолета

Камера, преглед, Прахоустойчив, ABS-пластмаса, Плътно в Близост до Капака, за Визуалното възприятие, Компактен

Buyers rating:
BGN 0.00

Сума

Висококачествен материал ABS : Калъф за предотвратяване на пречките дрона е изработен от висококачествен материал ABS, който е устойчив на износване, разкъсване, е здрава и има дълъг срок на служба.Полупрозрачен дизайн : Прозрачен черно с фина обработка.Проста и красива форма придава на вашето дрону характерен вид.Защитни функции : Камера преглед на дрона предоставя смесени система за защита на визуалното възприятие на самолета от сблъсъци и прах.Предпазва система за визуално възприятие от надраскване по време на полет и удължава живота на машината.Стабилен и здрав : калъф за предотвратяване на пречките дрона плътно прилепнала към фюзеляжу и не отслабва, докато летят във въздуха.Това ви дава по-добър опит от използването му.Лек и портативен : калъф за предотвратяване на пречките дрона лек и преносим, което позволява лесно да го носите със себе си, когато не се използва.И лесно да инсталирате на беспилотник.Функция : 1. Висококачествен материал ABS : Калъф за предотвратяване на пречките дрона е изработен от висококачествен материал ABS, който е устойчив на износване, разкъсване, е здрава и има дълъг срок на служба.2. Полупрозрачен дизайн : Прозрачен черно с фина обработка.Проста и красива форма придава на вашето дрону характерен вид.3. Защитни функции : Камера преглед на дрона предоставя смесени система за защита на визуалното възприятие на самолета от сблъсъци и прах.Предпазва система за визуално възприятие от надраскване по време на полет и удължава живота на машината.4. Стабилен и здрав : калъф за предотвратяване на пречките дрона здраво прилепнала към фюзеляжу и не отслабва, докато летят във въздуха.Това ви дава по-добър опит от използването му. 5. Лек и портативен : калъф за предотвратяване на пречките дрона лек и преносим, което позволява лесно да го носите със себе си, когато не се използва.И лесно да инсталирате на беспилотник.Параметри : Тип на продукта : Калъф за безпилотен въздухоплавателното средство Материал : ABS Тегло : около 6 г / 0,21 унция Размер : 76x29x12 мм / 2,99x1,14x0,47цвет : прозрачен черен Приложение : За дрона Avata Осъществяване списък : 1 х Безпилотен летателен апарат за предотвратяване на пречките Забележка : 1. В цената на доставка не е включена доставка на дрона Avata.2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 mm. Благодаря!3. Преди използването на самолета по време на полет трябва да се вдигне долната един капак, за да не влияе на нормалния полет на самолета.4. Поради различния осветление заснемане и разлики между монитора изображение може да не отразява действителния цвят на истинските неща.

Декларирани свойства

Item Type:
Drone Obstacle Avoidance Cover
Material:
ABS
Weight:
Approx. 6g/0.21oz
Size:
76x29x12mm/2.99x1.14x0.47in
Color:
Transparent black
Application:
For Avata Drone
Package List:
1 x Drone Obstacle Avoidance Cover:
Note:
1. Shipment does not include for Avata drone.:
2. Due to manual measurement, please allow 1‑3mm error. Thank you!:
3. Before using the aircraft for flight, the lower view cover should be removed to avoid affecting the normal flight of the aircraft.:
4. Due to different shooting lights, and differences between monitors, the picture may not reflect the actual color of the real thing.:

Най-добри сделки