• Новинка
Стенен държач за домашно вкара система за Wi-Fi TP-Link Deco M9 Plus, Трайно Монтиране на стена, на тавана за домашна Wi-Fi-рутер TP-Link (3 броя)

Стенен държач за домашно вкара система за Wi-Fi TP-Link Deco M9 Plus, Трайно Монтиране на стена, на тавана за

Buyers rating:
BGN 18.13

Сума

-Компактен и лек, изглежда чисто и класически с вашите домашни Wi-Fi-рутер TP-Link Deco M9 PLUS. -Спестете ограничено пространство и дръжте устройството далеч от вода или други предмети, които могат случайно пролиться. -Отлична декорация за хол, спалня, кабинет, магазин и всички други помещения.БЕЛЕЖКИ : Wi-Fi НЕ е ВКЛЮЧЕН В ЦЕНАТА. -Лесен за инсталиране, нашите продукти са подходящи за TP-Link Deco M9 Plus Wifi и може лесно да виси на стената. (Изисква самосглобяването). -Стабилизируйте си Tp-link M9, помогнете на Tp-link Deco M9 Wifi е идеално за стабилизиране на всяка вертикална повърхност, като стена, шкаф или във всяко друго място, което ви харесва.Фин и чист монтиране на стена устройства, TP-Link Deco M9 Plus.Задаване на устройство Deco на стената, на тавана, рафт или друга равна повърхност и се уверете, че то винаги се намира в най-добро място за постигане на най-добри резултати.Монтиране на стена Deco - това е един лесен и елегантен дизайн, създаден в допълнение към вашата система Wi-Fi Деко и ви дава възможност лесно да го вградите в гнездо там, където е необходимо.

Декларирани свойства

Най-добри сделки

Catalyst 6500 Подобрена плат Flex Wan Mod Enbl
  • Новинка
мнение на клиента:

Catalyst 6500 Подобрена плат Flex Wan Mod Enbl

Усъвършенстван модул Flex WAN Cisco серията 7600 / Катализатор на серия от 6500 (Enhanced Flex WAN) осигурява висока произв

BGN 48.32