• Новинка
Комплект за закрепване на вентилатора 3D-печат, Контролиращ вентилатора за Охлаждане Носимой Конзола за Игра контролер

Комплект за закрепване на вентилатора 3D-печат, Контролиращ вентилатора за Охлаждане Носимой Конзола за Игра

Buyers rating:
BGN 41.17

Сума

[Кабел преобразуване] Идва с кабел преобразуване за Dreamcast, който се свързва към оригиналния вентилятору и преобразува сигнал за правилната работа на новия вентилатор (вграден резистор 10 Ком). [Материали от премиум-клас] Комплект за закрепване на вентилатора за охлаждане с 3 D-принтом за игралната конзола е изработен от висококачествена ABS-материал, който е траен и издръжлив за конзолата Dreamcast DC. [Емулатори премиум-клас] Комплекти за монтиране на конзолни фенове идват с эмуляторами за GDROM, като USB GDROM и GDEMU, които правят тези системи почти копчета и много практични. [Отлична производителност] Монтажен комплект с 3 D печат за настройка тихи вентилатора вместо оригиналния вентилатор Dreamcast, предназначени за вентилатора NF‑A4x10 5 V за надеждна инсталация. [Несъвместимо с по-ранни версии] Комплект за закрепване на конзолата на вентилатора е несъвместим с по-ранни версии за Dreamcast.Ако на метален радиатор има сребърен или сив фен, това е за VA0. [Кабел преобразуване] Идва с кабел преобразуване за Dreamcast, който се свързва към оригиналния вентилятору и преобразува сигнал за правилната работа на новия вентилатор (вграден резистор 10 Ком). [Материали от премиум-клас] Комплект за закрепване на вентилатора за охлаждане с 3 D-принтом за игралната конзола е изработен от висококачествена ABS-материал, който е траен и издръжлив за конзолата Dreamcast DC. [Емулатори премиум-клас] Комплекти за монтиране на конзолни фенове идват с эмуляторами за GDROM, като USB GDROM и GDEMU, които правят тези системи почти копчета и много практични. [Отлична производителност] Монтажен комплект с 3 D печат за настройка тихи вентилатора вместо оригиналния вентилатор Dreamcast, предназначени за вентилатора NF‑A4x10 5 V за надеждна инсталация. [Несъвместимо с по-ранни версии] Комплект за закрепване на конзолата на вентилатора е несъвместим с по-ранни версии за Dreamcast.Ако на метален радиатор има сребърен или сив фен, това е за VA0. Параметри : Тип на продукта : Скоба за вентилатор игрова конзола Материал : ABS Особености : Предназначен за инсталиране на тихи вентилатора с висок дебит на въздуха вместо на вентилатора за Dreamcast.Направено за вентилатора NF-A4x10 5 V.Този мод работи в системи с эмуляторами for GDROM, като USB GDROM и GDEMU.Това прави тези системи почти копчета.Тъй като устройството работи по-силно, отколкото охлаждащ вентилатор, това е може би малко, че ще даде за системи, в които все още има на предишния диск.Кабел представлява специален преобразовательный кабел, който се свързва към бивш конектора на вентилатора и преобразува сигнала (вграден резистор 10 Ком).Забележка : Този комплект е несъвместим с по-ранни версии на конзолата за Dreamcast, известни като за VA0.Начин на приложение : Извадете продукт и го използвайте.Списък на пакета : 1 х определяне на почитатели с 3 D-принтом2 x Взаимозаменяеми автоматично заключване на вратите с 3 D-принтом1 x тел.

Декларирани свойства

Item Type:
Game Console Fan Mount
Material:
ABS
Features:
Designed to install a high air quiet fan in place of the for Dreamcast fan.:
Made for NF-A4x10 5V fans.:
This mod shines on systems with for GDROM emulators, such as for USB GDROM and for GDEMU. It makes these systems almost silent.:
Since the disk drive is louder than the cooling fan, it probably won't do much for systems that still have the previous disk drive installed.:
The cable is a custom conversion cable that plugs into the former fan connector and converts the signal (10K resistor built in).:
Note:
This kit is not compatible with earlier versions of the for Dreamcast console, known as for VA0.
How to Use:
Take out the product and use it.:
Package List:
1 x 3D Printed Fan Mount2 x 3D Printed Replacement Door Release Lock1 x Wire :

Най-добри сделки

Многоцветен Надуваем Чук Beistle
  • Новинка
мнение на клиента:

Многоцветен Надуваем Чук Beistle

100% Пластмаса внесени по 1 парче за опаковане.Мишката в небето, като Тор, с нашите надуваеми чук!Във всяка

BGN 5.63